Uslovi kupovine i nagradnih igri

Pravila nagradne igre

Nagrađujemo prvih 100 kupaca sa po 1000 dinara!
Prvih 100 kupaca koji putem našeg web shopaporuče obuću nagrađujemo sa vaučerom od 1000 dinara koji možete iskoristiti do 1. juna 2016. godine. Vaučer sa kodom ćete dobiti uz kupljenu obuću. U svakom trenutku na našem sajtu možete pratiti koliko je još vaučera ostalo. Srećno!

Uslovi kupovine

Porudžbina putem sajta je moguća za sve navedene modele na sajtu klikom na dugme „DODATI U KORPU“. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a telefonom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da stanje i veličine modela na sajtu budu ažurirani svakodnevno, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u odredjenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu u traženoj veličini.
Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti telefonom i ponuditi Vam alternativu.

Poručeni proizvodi putem interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe POST EXPRESS, kuriru plaćate uz troškove modela koji ste naručili i troškove dostave koji su iskazani u odeljku DOSTAVA.

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće Vam u roku od 24 sata od trenutka potvrđenja porudžbine.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana i mora biti vraćena u originalnoj ambalaži.

U slučaju zamene proizvoda ili reklamacije Vi snosite troškove transporta robe.

Dostava

Dostavu poručenih artikala obavljamo u saradnji sa kurirskom sluzbom POST EXPRESS i to samo na teritoriji Srbije bez AP Kosova.

Nakon primanja Vaše porudžbine i kontrole ispravnosti artikala, poručene artikle preuzima kurir POST Express-a i dostavlja Vam ih u roku od 24 ćasa. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručene robe, obavestićemo Vas putem e-maila ili telefonski.

Poštarina je besplatna. Kupac plaća samo uslugu novčanog poslovanja, koja iznosi 2,5% od otkupne vrednosti pošiljke plus 23 dinara poštansku uputnicu, prema cenovniku poštanskih usluga.

Ažuriranje u toku…
  • Nema proizvoda u korpi.